Tarinat

Minne stadilainen vie omat vieraansa syömään, juomaan ja viettämään vapaa-aikaa? Nauttimaan kulttuurista tai liikunnasta?

Deep Helsinki ei sisällä mainoksia. Paikalliset toimittajat ja valokuvaajat kertovat kaupungista tavalla, johon turistioppaat eivät yllä.

Paikat ja ihmiset on valittu tarinoihin siksi, että ne edustavat Helsinkiä parhaimmillaan.

Suosimme pieniä, rohkeita, yllätyksellisiä, näkemyksellisiä tai muuten vain tutustumisen arvoisia helsinkiläisiä kohteita, jotka eivät välttämättä muuten näy kaupungin matkailuviestinnässä. Ne ovat juuri niitä helmiä, jotka monet paikalliset tietävät, mutta jotka ehdottomasti ansaitsisivat myös matkailijoitten huomion.

Uusimmat tarinat

MAUNULAN MAJA JA ”ITTETEHTY” PULLA

MAUNULAN MAJA JA ”ITTETEHTY” PULLA

”Keittiön puolella sitä ajattelee että asiakkaat ovat kuin lapsia. Niille leipoisi mielellään juuri niiden omaa lempiherkkua, kun tulevat kotiin.”

Nähtävää

Koettavaa

SAUNAILMIÖ SOMPASAARESSA

SAUNAILMIÖ SOMPASAARESSA

Joutomaalle luvatta kyhätystä saunasta tuli ilmiö, jota eivät vastoinkäymiset lannista. Nyt sinne suuntaavat ulkomaalaiset turistitkin.

lue lisää

Maistettavaa

Kuultavaa

TONEFEST – KAIKKEA KITARASTA

TONEFEST – KAIKKEA KITARASTA

Tonefestiä voidaan sanoa Pohjoismaiden suurimmaksi soitintapahtumaksi, vaikka se järjestetään Helsingin Kulttuuritalolla 9.2.2019 vasta toista kertaa.

lue lisää

Ostettavaa

V…U MIKÄ MATKAMUISTO!

V…U MIKÄ MATKAMUISTO!

Paskakaupan printtituotteet perustuvat vinksahtaneeseen huumoriin ja rehelliseen vitutukseen. Tätä voi pitää suomalaiskansallisena ilmiönä.

lue lisää