Mitä DeepHelsinki tekee?

Tarinoita Helsingin todellisista helmistä!

Deep Helsinki tuottaa Helsingin kasvavalle matkailijajoukolle ja muille Helsinki-faneille särmikkäitä tarinoita, sisäpiirin vinkkejä ja faktaa.

Historiaa, ihmisiä, suomalaiskansallisia ilmiöitä ja pääkaupunkiseudun pieniä helmiä.

Deepin helmet ovat erityisen upeita, yllätyksellisiä, näkemyksellisiä tai muuten vain tutustumisen arvoisia helsinkiläisiä kohteita, jotka eivät ehkä ennestään näy kaupungin matkailuviestinnässä.

Missiomme on leventää ja syventää matkailijoitten kokemuksia Helsingistä.

Deep Helsingin lukijat ovat sellaisia matkailijoita, jotka eivät tyydy olemaan pelkkiä turisteja Helsingissä ja Suomessa, vaan haluavat nähdä ja kokea jotakin aidompaa, syvempää ja persoonallisempaa.

Oletko Deep Helsinki sisältökumppani?

Onnittelut. Se tarkoittaa että joillekin helsinkiläisille teidän Paikkanne on yksi Helsingin helmistä. Kohde, johon kelpaa viedä myös kaikista rakkaimmat vieraat.

Sisältökumppani voi olla nähtävyys, elämyskohde, ravintola, kauppa tai muu erityisen upea palvelun tarjoaja – olennaista on se, että sisältökumppani kuuluu tutkitusti Helsingin parhaimmistoon, ja hänellä on sekä kaupunkilaisille että heidän vierailleen jotakin aivan erityistä tarjottavaa.

Deep Helsingin työ on työtä hyvien helsinkiläisten puolesta. Valituille kumppaneillemme me tuotamme sisältöä suurella sydämellä ja kustannustehokkaasti. Brändien tarinallistaminen journalistisin keinoin on ydinosaamisalaamme.

Sinut on bongattu – DeepHelsinki.fi

Meidän mielestämme aito ja rehellinen tarina puree parhaiten. Eikä huonoja tarinoita ole olemassakaan. On vain huonosti kerrottuja tarinoita.

Tällä sivustolla sellaisia ei ole.

Oletko Deep Helsinki -lukija?

Varaudu elämyksiin! Deepin Helsinkiexpertit, toimittajat ja valokuvaajat, kertovat kaupungista tavalla, johon turistioppaat eivät yllä.

Tarinat -välilehden kaupalliset yhteistyökumppanit on valittu vain ja ainoastaan siksi, että ne edustavat paikallisten mielestä Helsinkiä aidoimmillaan.

Tunnistat kaupalliset sisällöt tästä merkistä:

Oletko Helsinkiläinen?

Haluatko jakaa sisäpiirin tietoasi siitä, missä Helsingissä kannattaa käydä, ja miksi. Kerro vinkkisi meille, me lupaamme paneutua asiaan.

Oletko Deep Helsinki sisältökumppani?

Onnittelut.

Se tarkoittaa että joillekin helsinkiläisille teidän Paikkanne on yksi Helsingin helmistä. Kohde, johon kelpaa viedä myös kaikista rakkaimmat vieraat.

Katso mitä Deep Helsinki tarjoaa:

Deep Helsinki sisältökumppanille

Oletko Deep Helsinki -lukija?

Varaudu elämyksiin!

Helsinkitiedon ammattilaiset,  toimittajat ja valokuvaajat, kertovat kaupungista tavalla, johon turistioppaat eivät yllä.

Tarinat on valittu vain ja ainoastaan siksi, että ne edustavat paikallisten mielestä Helsinkiä parhaimmillaan.

Deep Helsinki suomi web

Oletko Helsinkiläinen?

Haluatko jakaa sisäpiirin tietosi siitä, missä Helsingissä kannattaa käydä, ja miksi.

Kerro vinkkisi meille, me lupaamme paneutua asiaan.

email: info(a)deephelsinki.fi