Mitä DeepHelsinki tekee?

Deep Helsinki tuottaa Helsingin kasvavalle matkailijajoukolle ja muille Helsinki-faneille aitoa sisältöä – tinkimätöntä faktaa ja tositarinoita. Hassuja anekdootteja, historiatietoja, erilaisia näkökulmiä, tarinoita ihmisistä Helsingin todellisten helmien takana.

Deep Helsingin lukijat ovat sellaisia matkailijoita, jotka eivät tyydy olemaan pelkkiä turisteja Helsingissä ja Suomessa, vaan haluavat nähdä ja kokea jotakin aidompaa, syvempää ja persoonallisempaa.

Aito ja rehellinen tarina puree parhaiten. Eikä huonoja tarinoita ole olemassakaan. On vain huonosti kerrottuja tarinoita.

Tällä sivustolla sellaisia ei ole.

Oletko Deep Helsinki sisältökumppani? 

Onnittelut. Se tarkoittaa että joillekin helsinkiläisille teidän Paikkanne on yksi Helsingin helmistä. Kohde, johon kelpaa viedä myös kaikista rakkaimmat vieraat.

Sisältökumppani voi olla nähtävyys, elämyskohde, ravintola, kauppa tai muu erityisen upea palvelun tarjoaja – olennaista on se, että sisältökumppani kuuluu tutkitusti Helsingin parhaimmistoon, ja hänellä on sekä kaupunkilaisille että heidän vierailleen jotakin aivan erityistä tarjottavaa.

Deep Helsingin sisällöt tarjoavat matkailijoille erilaisia näkökulmia ja rouheita sisältöjä, joissa suomalaisuutta ja helsinkiläisyyttä pohditaan vapaamuotoisemmin, syvällisemmin ja henkilökohtaisemmin kuin isojen medioitten viestinnässä tai some-suosituksissa. Tarkoitus on leventää ja syventää matkailijoitten kokemuksia Helsingistä. Brändien tarinallistaminen journalistisin keinoin on ydinosaamisalaamme.

Oletko Deep Helsinki -lukija?

Varaudu elämyksiin! Deep Helsinki ei sisällä maksettuja mainoksia. Nämä Helsinkiexpertit, toimittajat ja valokuvaajat, kertovat kaupungista tavalla, johon turistioppaat eivät yllä. 

Yhteistyökumppanit on valittu vain ja ainoastaan siksi, että ne edustavat paikallisten mielestä Helsinkiä aidoimmillaan.

Oletko Helsinkiläinen?

Haluatko jakaa sisäpiirin tietoasi siitä, missä Helsingissä kannattaa käydä, ja miksi. Kerro vinkkisi meille, me lupaamme paneutua asiaan.

 

Oletko Deep Helsinki sisältökumppani?

Onnittelut.

Se tarkoittaa että joillekin helsinkiläisille teidän Paikkanne on yksi Helsingin helmistä. Kohde, johon kelpaa viedä myös kaikista rakkaimmat vieraat.

Deep Helsingin työ on työtä hyvien helsinkiläisten puolesta. Katso mitä Deep Helsinki tarjoaa sinulle:

mediatiedot DeepHelsinki.fi

Oletko Deep Helsinki -lukija?

Varaudu elämyksiin!

Deep Helsinki ei sisällä maksettuja mainoksia. Helsinkitiedon ammattilaiset,  toimittajat ja valokuvaajat, kertovat kaupungista tavalla, johon turistioppaat eivät yllä.

Tarinat on valittu vain ja ainoastaan siksi, että ne edustavat paikallisten mielestä Helsinkiä parhaimmillaan.

Oletko Helsinkiläinen?

Haluatko jakaa sisäpiirin tietoasi siitä, missä Helsingissä kannattaa käydä, ja miksi.

Kerro vinkkisi meille, me lupaamme paneutua asiaan.

email: info(a)deephelsinki.fi